loading

SUV I CROSSOVER MODELI IZ OPELA.

Iznimna popularnost SUV modela rezultat je njihovog dizajna, vozne dinamike i svestranosti. Opelovi SUV i crossover modeli kombinacija su smionog dizajna i inovacija, pametne sigurnosti i smisla za avanturu. Pronađite svoj idealni model.Crossland X, Opel, SUV  Mokka X, Opel, SUV
CROSSLAND X.

Elegantni Crossland X ima inovacije s opcijama kao što su head-up display i kamera s pregledom straga i prikazom od 180° te automatsko kočenje u slučaju nužde – za gradsku vožnju kao od šale.
 GRANDLAND X.

Naš sportski SUV impresionira stavom sportaša, dinamičnim dizajnom, učinkovitošću i vrhunskom tehnologijom – kako biste ponovno osjetili čaroliju vožnje.
 MOKKA X.

Opcijski pogon na sve kotače 4x4 osigurava vrhunsko držanje na svim podlogama, i u mokrim i u suhim uvjetima – bilo da ste krenuli u planine ili na more, ovaj kompaktni SUV spreman je za sve vaše avanture.


 

 

 

Insignia Country Tourer, Opel Adam Rocks, Opel
INSIGNIA COUNTRY TOURER.

Sa stavom terenca i opcijskim pogonom na sve kotače 4x4, Insignia Country Tourer uvijek će savršeno obaviti posao. Premium tehnologija i veliki prtljažnik čine je vrhunskim obiteljskim SUV-om.
 ADAM ROCKS.

Mali SUV, veliki užitak – ADAM ROCKS sa sklopivim krovom vaš je urbani istraživač. Prilagodite unutrašnjost i iz mnoštva boja i presvlaka odaberite one koje savršeno odgovaraju vašem karakteru.


 

 

 

 
VIDEO: SUV ISKUSTVO.

 


 


FOTOGRAFIJE: NAŠI SUV MODELI.

Opel, SUV, Grandland X Opel, SUV, Mokka X Opel, SUV, Crossland X Opel, SUV, Insignia Country Tourer Opel, SUV, Adam Rocks
Opel, SUV, Grandland X
Opel, SUV, Mokka X
Opel, SUV, Crossland X
Opel, SUV, Insignia Country Tourer
Opel, SUV, Adam Rocks

Idite na vrh