loading

DODACI ZA COMBO CARGO.

Combo Cargo je dostupan u više izvedbi i dolazi opremljen atraktivnim opcijama. Naša velika ponuda dodataka može pomoći u još većem poboljšavanju iskustva vlasništva.

Combo Cargo - Okomita mrežica za teret

Udobnost i pažnja

Osjećajte se kao kod kuće tijekom rada. Budući da u njemu moramo provesti uistinu mnogo vremena, dostavno vozilo je često naš drugi dom. Pronaći ćete sve što vam je potrebno kako biste se osjećali udobno u Vašem Opelu: izvana i iznutra, od pogodnih mreža za teret do robusnih podnih prostirki i još mnogo, mnogo više.

Combo Cargo - Nosač/priključna stanica s TOMTOM navigacijskim uređajem

Zabava i informiranje

Još bolji način dolaska na odredište - Opelovi sustavi za zabavu i informiranje doista su izvanredni. Ostanite u vezi zahvaljujući priključnoj stanici. Ovaj prijenosni navigacijski sustav pruža vam sve prednosti tvornički ugrađenog navigacijskog sustava i pomaže vam da dođete tamo gdje trebate biti.

Combo Cargo - Zaštitne bočne obloge

Sigurnost i zaštita

Vozite sigurnije i zaštitite svoj Combo Cargo. Od zaštitnih zavjesica do drvenih zaštitnih obloga, sve do prekrivača sjedala, pronaći ćete sve što Vam je potrebno da zaštitite sebe i svoje radnike.

Combo Cargo - Ponuda kuka za vuču

Sustavi za transport i prijevoz

Opel znatno olakšava transport roba i prijevoz ljudi. Naša bogata ponuda sustava za transport i prijevoz savršena je pomoć za sve Vaše profesionalne potrebe. Naša ponuda obuhvaća Opelove originalno projektirane proizvode kao i proizvode našeg kooperacijskog partnera, tvrtke Thule, vodećeg proizvođača sustava nosača.

Slika može prikazivati dodatnu opremu.

Opel će poduzeti razumne napore kako bi osigurao točnost i ažuriranost ovih stranica, ali ne preuzima odgovornost u pogledu ikakvih potraživanja ili gubitaka proizašlih iz uporabe sadržaja ovih stranica. Neke od informacija na ovim stranicama možda su netočne zbog izmjena na proizvodima do kojih je došlo u međuvremenu. Dio opisane ili prikazane opreme možda nije u ponudi u pojedinim zemljama ili je dostupna samo uz nadoplatu. Opel pridržava pravo izmjena specifikacija proizvoda u svakom trenutku. Za aktualne specifikacije proizvoda u Vašoj zemlji, molimo kontaktirajte Vašeg Opel partnera.
Idite na vrh